inspiratiefestival

Inspiratie Festival 2019

KEISchoon033 is inmiddels een aantal jaren een succes in Amersfoort. Schoonmaakacties en ludieke evenementen hebben plaatsgevonden op toeristische hotspots in de stad, winkelcentra en op het water. Er is veel ervaring opgedaan om het bewustzijn rondom dit onderwerp te beïnvloeden en duurzame samenwerkingen te smeden. Deze kennis is het waard om gedeeld te worden; zwerfafval is immers niet enkel een Amersfoorts probleem. Daarom organiseerde KEISchoon033 in opdracht van Gemeente Amersfoort een Inspiratiefestival voor alle stakeholders die zich bezighouden met het tegengaan van zwerfafval.

 

Bekende sprekers zoals; Meteoroloog en ondernemer Reinier van den Berg, oprichter Plastic Whale Foundation Marius Smit, Directeur MVO Nederland Maria van der Heijden en Duurzaamheidsambassaadeur Amersfoort Fokke de Jong inspireerde de ruim 150 bezoekers met de ervaringen en dialogen.


Op het Inspiratieplein met lokale en landelijke initiatieven en organisaties, was men volop in de weer om te netwerken, inspiratie op te doen en kennis te delen. Een groot succes waarbij mooie nieuwe verbindingen tot stand zijn gekomen.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van nieuwe projecten en het laatste nieuws