Nieuwsbrief juli 2023

Doe mee met World Cleanup Day

Oproep aan alle fantastische vrijwilligers die betrokken zijn bij het zwerfafvalrapen in Amersfoort!

Op 16 september organiseert KEISchoon033 – Projecthuizen.nl wederom de World Cleanup Day in opdracht van Gemeente Amersfoort, een dag waarop mensen van over de hele wereld samenkomen om de handen ineen te slaan en de planeet op te ruimen. En natuurlijk kunnen wij, betrokken inwoners van Amersfoort, niet achterblijven!

 

Tijdens de World Cleanup Day zullen we onze krachten bundelen met miljoenen mensen over de hele wereld. Samen zullen we de straten, parken en openbare ruimtes van Amersfoort opruimen en zo een krachtig signaal afgeven dat wij ons inzetten voor een schonere en duurzamere toekomst. Bovendien is het een geweldige gelegenheid om nieuwe mensen te ontmoeten en ervaringen te delen

 

Of je nu al regelmatig meedoet met het zwerfafvalrapen in Amersfoort of nog nooit hebt deelgenomen, deze dag is de perfecte gelegenheid om je steentje bij te dragen en deel uit te maken van de wereldwijde opschoondag.

 

Dus, beste vrijwilligers, laten we onze grijpers grijpen en samen de strijd tegen zwerfafval aangaan tijdens World Cleanup Day op 16 september.

Wil je alvast ontdekken welke cleanups er al georganiseerd worden en je daarbij aansluiten?


Neem dan snel een kijkje op https://Amersfoortschoon.nl/wcud.

We zijn als organisatie op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die willen helpen bij het ondersteunen van deze dag. Denk bijvoorbeeld aan het uitgeven van afvalgrijpers en het informeren van mensen bij de informatiekraam in een wijk. Doe jij mee in een leuk en energiek team? En na afloop van de leuke dag, genieten we samen tijdens een gezellige afsluitende borrel!

Aanmelden met je vrienden, buren of vereniging doe je zo!

Dus waar wacht je nog op? Trommel je medeleden, collega’s en buren op en laten we samen een positieve impact hebben op onze omgeving. Laat ons weten dat je interesse hebt om mee te doen door ons een e-mail te sturen via https://keischoon033.nl/contact/

 

Wij staan voor je klaar om je te voorzien van de benodigde materialen, ervoor te zorgen dat de opruimactie op de kaart van de gemeente Amersfoort komt te staan en deze via social media te delen.

Of vul het aanmeldformulier in via deze link en sluit je aan bij onze missie om Amersfoort schoner en mooier te maken en zet je opruimactie op de kaart.

Inspiratie avond Zwerfafval met weerman Reinier van den Berg

Voorafgaande aan de World Cleanup Day organiseert gemeente Amersfoort een leuke inspiratie avond voor alle vrijwilligers die zich inzetten voor een schone stad. Wethouder Johnas van Lammeren licht kort de zwerfafval ambities van de gemeente, aansluitend neemt nationale weerman Reinier van den Berg je mee in zijn talk over de impact van afval op ons klimaat.

 

Er is volop gelegenheid om met andere zwerfafval rapers tips en ervaringen uit te wisselen.

 

Natuurlijk staat er voor jullie een lekker hapje, drankje én bedankje klaar!

Kom je ook 7 september?

Locatie: de WAR, Heiligenbergerweg 34 Amersfoort

Tijd: 19.00 – 21.30

Aanmelden kan via gewoonschoon@amersfoort.nl

Mis niks via Social Media en Nieuwsbrief

Schrijf deze data alvast in je agenda en blijf op de hoogte van de activiteiten en locaties via onze nieuwsbrief en sociale media. We delen graag activiteiten en nieuws van KEISchoon033 met je via Facebook, Twitter en Instagram.

 

 

 

 

 

Heb je deze Nieuwsbrief doorgestuurd gekregen? Schrijf je dan hier in en ontvang deze voortaan in je mailbox.

 

Contactgegevens:

Projectleider Sylvia Krebber – Sylvia@projecthuizen.nl

Projectleider Bart van den – Heuvel  Bart@projecthuizen.nl

www.keischoon033.nl 

 

KEISCHOON033 is een initatief van Projecthuizen.nl

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van nieuwe projecten en het laatste nieuws