worldcleanupday033

WCD_logo_DE_URL_DATE-2-1024x696

Doe mee en maak Amersfoort zwerfafvalvrij tijdens World Cleanup Day

Op 21 september organiseert KEISchoon033 – Projecthuizen.nl, in opdracht van Gemeente Amersfoort, wederom de World Cleanup Day. Een dag waarop mensen van over de hele wereld samenkomen om de handen ineen te slaan en de planeet op te ruimen. En natuurlijk kunnen wij, betrokken inwoners van Amersfoort, niet achterblijven!

 

Tijdens de World Cleanup Day zullen we onze krachten bundelen met miljoenen mensen over de hele wereld. Samen zullen we de straten, parken en openbare ruimtes van Amersfoort opruimen en zo een krachtig signaal afgeven dat wij ons inzetten voor een schonere en duurzamere toekomst. Bovendien is het een geweldige gelegenheid om nieuwe mensen te ontmoeten en ervaringen te delen.

 

Of je nu al regelmatig meedoet met het zwerfafvalrapen in Amersfoort of nog nooit hebt deelgenomen, deze dag is de perfecte gelegenheid om je steentje bij te dragen en deel uit te maken van de wereldwijde opschoondag. Ben je onderdeel van een bedrijf en wil je met je collega’s een bijdrage leveren aan een schoon Amersfoort, ben je lid van een vereniging en ben je het zwerfafval helemaal zat of ben je een groep vrienden en willen jullie een schone plek om te spelen of te sporten, help dan mee om Amersfoort zwerfafvalvrij te maken en meld je aan!

Video afspelen

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van nieuwe projecten en het laatste nieuws